Team van de Week #16

Bram Janssen, keeper VVR 1. Met een paar belangrijke reddingen bij een gelijke stand was hij belangrijk voor zijn ploeg. Uiteindelijk wist zijn ploeg met 1-5 te winnen van SAB.

Fernando Lolcama, speler VVR 2. Scoorde het eerste doelpunt voor zijn ploeg. En zij wisten uiteindelijk met 5-1 te winnen van SC Gastel 3.

Niene Rombouts, speelster Wernhout VR1. Scoorde 2x in de 2-8 overwinning op SC Emma VR1.

Frenk Zagers, speler Zundert 2. Na lang blessureleed maakte hij afgelopen zondag zijn rentree bij het 2e. Met een de gelijkmaker was hij gelijk belangrijk voor zijn ploeg. Helaas moest hij weer geblesseerd het veld verlaten nadat een speler van Virtus met gestrekt been op zijn knie terecht kwam. De speler van Virtus kreeg terecht een rode kaart. Eindstand 2-2.

Milan Daemen, speler VVR 2. Was weer belangrijk voor zijn ploeg met 1 assist en 2 doelpunten. Hierdoor had hij een groot aandeel in de winstpartij van VVR 2.

Marek Cybulski, speler Wernhout 5. Scoorde 3x tegen TVC Breda. De wedstrijd werd uiteindelijk met 2-7 gewonnen.

Dennis Damen, speler Wernhout 2. Scoorde 2x in de wedstrijd tegen Sprundel 2. De uitslag werd uiteindelijk 2-1 waardoor Wernhout 2 verzekerd is van de 2e periodetitel.

Joris van den Ham, speler VVR 1. Met 2 doelpunten en 1 assist van Joris wist VVR 1 met 1-5 te winnen van SAB.

Robert van Gurp, speler VVR 1. Met 1 doelpunt en 1 assist van Robert weer goud waard voor zijn ploeg. Door deze overwinning staat VVR nu op een keurige 6de plaats.

Petra van Riel, speelster Wernhout VR1. Scoorde een hattrick in de overwinning op SC Emma.

Mitchel van Overveld. speler Moerse Boys 1. De pinchhitter van Moerse Boys was weer eens belangrijk. Een kwartier voor tijd kwam hij binnen de lijnen en wist hij de gelijkmaker te maken. Eindstand 1-1.